Szépségápolási TAG

7:35 du.
Nikinél olvastam ezt a TAG-et és megtetszett, gondoltam ki is töltöm. A sminkes kérdésekre úgyis imádok válaszolgatni. Sajnos a múlt héten nem készítettem túl sok insta fotót, úgyhogy ez a bejegyzés most elmaradt, de ezen a héten majd kattintgatok egy kicsit többet :D.




Bőrápolás:

  1. Hányszor mosod, tisztítod az arcod naponta? - Este nagytakarítás, reggel cicamosdás :D.
  2. Milyen a bőrtípusod? - Jelenleg borzalmas, amúgy normál, picit kombinált.
  3. Milyen arctisztítót használsz mostanság? - Bare Minerals Purifying Facial Cleanser, akciós volt, nagy kiszerelés, pumpás, illatanyagmentes és a szemsminket is leviszi. Tökéletes!
  4. Használsz arcradírt? - Minden héten.
  5. És milyet? - Mario Badescu mandulás mázeset, de amióta borzadály a fejem azóta fekete szappannal próbálkozok radír helyett is.
  6. Milyen hidratálót használsz? - MAC Mineralize All Over Lotion és Kiehl's Oil Free Moisturizer.
  7. Vannak szeplőid? - Tudomásom szerint nincsenek.
  8. A bőröd hajlamos pattanásokra vagy volt valaha? - Ez a keresztem 16 éves korom óta és nem tudok tőle hosszú távon megszabadulni. Rohadtul gyűlölöm...

Smink:

  1. Milyen alapozót, korrektort használsz? - Alapozót MAC ásványi port vagy Urban Decay-t, korrektort meg mikor mit, de a legtöbbször MAC-et vagy Elf-et.
  2. Tudod milyen árnyalatú a bőröd? - Szép is lenne, ha nem tudnám... Jó világos :D.
  3. Mit gondolsz a műszempillákról? -  A korrektor után a második legjobb dolog :D.
  4. Tudtad, hogy a szempillaspirálodat 3 havonta kell cserélni? - Tudtam, de nem érdekel különösebben, ha érzem, hogy valami nincsen rendben akkor szoktam kidobálni őket.
  5. Milyen szempillaspirált használsz? - A legtöbbször MAC Extended Play Lash-t vagy Maybelline Falsies Flare-t.
  6. Sephora vagy MAC? - Sephora :D. Ott több márka is van amit nagyon szeretek. Imádom a MAC-et, de megvagyok nélküle is.
  7. Van MAC Pro kártyád? - Nincsen, pedig amennyit költök náluk igazán adhatnának egyet...
  8. Milyen sminkeszközöket használsz sminkeléshez? - Mindent amit csak lehet :D. 
  9. Használsz szemhéjfesték alapozót? - Nem is tudnék már élni nélküle...
  10. És az arcodra? - Oda nem használom a szemhéjfesték alapozómat...
  11. Melyik a kedvenc szemhéjpúder árnyalatod? - Kék meg kék meg talán a kék :D.
  12. Szemceruzát vagy folyékony tust használsz? - Leginkább egyiket sem. 
  13. Milyen gyakran bököd meg a szemed szemceruzával? - Ilyen még soha nem is történt velem... Viszont a spirállal nagyon ügyesen meg tudom magam vakítani.
  14. Mit gondolsz a pigmentekről? - Őszintén? Ki nem állhatom őket... Csak a macera van velük, hiába szépek meg minden.
  15. Használsz ásványi sminkterméket? - Persze, nagyon szeretem őket, alapozóból mást el sem tudok képzelni magamnak.
  16. Melyik a kedvenc rúzsod? - Mikor melyik... Talán a MAC Ever Hip a legnagyobb kedvenc.
  17. És szájfényed? - A MAC Dazzleglass szájfényeket imádom, annyira szépen csillognak és a NARS Orgasm színét is nagyon gyakran veszem elő.
  18. Kedvenc pirosító? - MAC Full Of Joy. A legszebb pír a világon, csodaszép babaarcot lehet vele csinálni, egyszerűen mesés.
  19. Vettél valaha sminkterméket Ebayen/Vaterán/Teszveszen? - Nem és nem is tervezem, bár vadászok egy Maybelline rúzs után, de kb ötszörös áron árulják, annyiért meg nem kell.
  20. Szereted a drogériás sminkeket? - Naná :D. Én minden sminket szeretek!
  21. Jársz smink outletekbe vagy olyan helyre, ahol olcsóbban lehet sminket venni? - Szerintem nem túl sok ilyen hely van, pláne otthon... Vagy igen?? Amerikában már voltam sminkes outletben, vásároltam is, nagyon klassz dolog.
  22. Tanultál valaha sminkelni? - Igen.
  23. Ügyetlenül sminkelsz? - Vannak olyan napok, amikor még a szempillaspirált sem tudom használni...
  24. Nevezz meg egy sminkbűnt, amit gyűlölsz! - Igénytelenség... Én csak ezt nem szeretem.
  25. Az élénkebb vagy a semlegesebb színeket kedveld inkább? - Élénkeket, nekem azok jobban állnak.
  26. Melyik hírességnek van mindig jó sminkje? - Én imádom Lady Gaga őrült kreálmányait meg úgy egyébként mindent ami nem az az uncsi visszafogott natúr dolog.
  27. Ha el kellene menned otthonról úgy, hogy csak egy sminkterméket használsz, mi lenne az? - Korrektor.
  28. El tudnál menni úgy otthonról, hogy semmi smink nincs rajtad? - Abszolút kizártnak tartom és még elő sem fordult szerintem :D.
  29. Szerinted jól nézel ki smink nélkül? - Borzalmasan, mint egy lárva :D. Nem olyan rémes, de rajtam rettentően sokat dob a smink, sokkal jobban nézek ki vele, mint nélküle. Sajnos...
  30. Szerinted melyik a legjobb sminkmárka? - Mindegyiknek vannak hibái... De nekem a MAC eddig nem igazán okozott csalódást :D.
  31. Mit gondolsz a sminkről? - Azt, hogy a lehető legjobb dolog, ami egy önbizalomhiánnyal küszködő, meg nem értett tinilánnyal történhet... :D. Fantasztikus és varázslatos dolog a smink, nagyon sajnálom azokat, akik nem tudnak semmit róla, vagy lenézik, megszólják azokat akiknek ez a szenvedélyük. Nekem ez a szerelmem :D.

5 megjegyzés:

  1. Lárva... :DDD Lüke. :)

    31-es ponttal meg tökéletesen egyetértek. :) Hihetetlen hogy le tudják egyesek hordani a sminkelést úgy hogy azt sem tudják tulajdonképpen miről alkotnak véleményt, fú de idegesítőek...

    VálaszTörlés
  2. én is egyetértek az utolsó ponttal bár számomra ugyebár az öltözködés a szerelem (jól kiegészítjük egymást amúgy :D) de még mindig nem vagyok olyan ügyes, a lárva meg...buta vagy :D

    VálaszTörlés
  3. pontosan... van aki egyenesen leribancozza azokat akik minden nap sminkelnek, meg beképzelt meg ilyenek... cöcc...

    VálaszTörlés
  4. :D:D:D a 31-es utolsó mondatát szívesen bekeretezném, és kiakasztanám...leginkább a nyakamba!!!:D:D mert mindenkinek van szenvedélye, hobbyja, mégis nagyon kevesen értik ezt meg:D:D de én kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy magaménak tudhatok kismillió barna, és egyéb árnyalatú szemhéjpúdert, és egy kisebb kiállításnyi szájfényt:D:D éljen a smink

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.