MAC In Extreme Dimension Lash - teszt

A Maybelline fiaskó után, eléggé elment a kedvem a spiráloktól, persze csak kb. kettő napra :D. A MAC új darabjára már akkor szemet vetettem, amikor még csak a promóciós anyagokat kezdtem el átnyálazni róla. Eddig nem csalódtam a márka szempillaspiráljaiban, nekem mindegyik szépen teljesített, amiket kipróbáltam. Szóval kíváncsian hoztam haza őt is (köszönöm Verámnak és Szilvinek is :D).





A spirál a szokásos matt, fekete papírdobozban érkezik, ezen minden információ megtalálható, összetevők, árnyalat neve stb (csak feketében van :D). Magának a spirálnak érdekes kis tubusa van, nem tudom eldönteni, hogy retrós vagy kicsit futurisztikus hatású. Az alsó rész kerekded, hengeres és tele van fehér MAC feliratokkal, míg a kitekerős rész ilyen kis nyelves alakú, egészen érdekes. Hosszra egy picit nagyobb, mint a legtöbb darabom itthon.




De persze nem igazán a külső a lényeg, hanem ami belül van. Az In Extreme Dimension keféje szilikonból van és a most nagyon menő kis buzogányos véget kapott, plusz egy érdekes újítást: a szilikonszálacska sorok között rések vannak, ami biztos szolgál valami célt, de hogy az mi, arra még nem jöttem rá (ha valaki tudja, megírhatná, bár sejtem, de nem akarok ostobának tűnni :D). A kefe egyébként kicsit ducibb és hosszabb az átlagnál, de még pont kényelmes, az én nehezen elérhető malackaszemeim is szerették, plusz a kitekerős rész kialakítása nagyon jól kézre áll. A festék nem klassz krémes, a leírásban az szerepel, hogy speciális habos formula, ami könnyű és nem nehezíti el a pillákat. Nekem nem maradtak utána puhák a pilláim, meg olyan természetes tapintásúak, de lehet, hogy ez már az én hibám, mert én kb 20 réteget pakolok belőle magamra. A hatása szép, nem túl drámai, de nem rossz, határozottan nem rossz, dúsít és hosszít is. Még szokjuk egymást, remélem jóban leszünk, de kezdetnek ez már nagyon jó. Szerencsére tartós és könnyen el is távolítható, bár nem vízzel lemosható verzió. Az ára 5900 Ft.





Unikornismérő: egy teljesen jó szempillaspirál az In Extreme Dimension, megint nem kellett csalódnom a MAC-ben, szerencsére. Nem azt mondom, hogy váááooo meg hűű meg ááá, de teljesen rendben van (még mindig az Essence I Love Extreme a váááoooo :D). Érdemes kipróbálni, Lolly approved és négy unikornis.




10 megjegyzés:

  1. 1. nagyon szívesen, máskor is, és nincs mit különben is...


    2. kérlekszépen szokj le arról, hogy azt mondod malackaszemeid vannak, mert egyáltalán nem olyanok... nagyon jól tudod kinek van olyan... (kapásból kettő is eszembe jutott :DD )


    puszika :D

    VálaszTörlés
  2. igyekszek, igyekszek XD

    VálaszTörlés
  3. Kicsit offtopic: Lolly, szerinted mi a best akárhol kapható eyeshadow base? Too faced? urban decay? (tökre zsíros szemhéjam van)

    VálaszTörlés
  4. ó, annyira tudtam, hogy megveszed (mondjuk azt is, hogy én is, de én szilikonkefemániás vagyok, így nem volt kérdés) :-)
    nekem teljesen váááooo meg hűű meg ááá, majdnem a szemöldökömig érnek tőle a szempilláim.

    VálaszTörlés
  5. nekem is sajnos, de a too faced és a lime crime szuperül bevált, szerintem ezek a legjobbak

    VálaszTörlés
  6. én ha teszek alá primert akkor az eléggé megdurvítja nekem is :D

    VálaszTörlés
  7. pici sírást is bír (moziban voltam) :-)

    VálaszTörlés
  8. mit néztél? :D

    VálaszTörlés
  9. a kezelést (gondolkodós-meghatós-picitpityergős).

    (a nyomorultakat nem vállalnám be sminkben, azt tudom, hogy - mint a könyvet is sokszor - végig bőgném)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.