MAC Archie's Girls Preview Party

Gyorsan meg akartam még írni ezt a posztot, mert most nem leszek két napig (megyünk Justin koncertre, oh yeah :D). Ma a legnagyobb örömömre részt vehettem a MAC legújabb kollekcióinak bemutató buliján, ahol meglepetésként nem csak az Archie's Girls LE fogadott, de a mineralize rúzsok és alapozók is. Minden csodás volt, a lányok megint remek sminkeket készítettek (puszi Szilvinek :D), voltak fini gumicukrok meg retró üdítők és találkoztam végre Nituval és Erzsivel is. Csináltam pár képet, készüljetek!

Archie nagyon csúnya... XD


Veronica

Veronica vakuval.

Betty.


Az Archie's Girls termékek voltak az este folyamán a középpontban természetesen. Sajnos nem mindenről tudtam képet csinálni és sajnos a csodálatos pearlmatte púderek még nem érkeztek meg, de nyugiii lesznek. Nekem a Betty vonal a maga bájosabb, világosabb ugyanakkor élénk színeivel most jobban tetszett, de a Veronica kollekció sem hagyott hidegen, főleg a rúzsokba szerelmesedtem bele igazán. A szájfények közül a Betty vitte a prímet, majdnem el is csábultam a korall árnyalat láttán. A szemhéjpúderek szépek, jól pigmentáltak, a szemceruzák iszonyatosan gyönyörűek és puhák voltak, őket nézzétek meg mindenképpen. A pigmentek közül csak a menta színű Lucky In Love-ot próbáltam ki, szerelem volt első látásra. A pirosítók is nagyszerűek, én a szemceruzák és a rúzsok mellett őket javasolnám megvételre. A kiegészítők is nagyon tetszettek (ecsetkészlet, pici szív alakú neszesszer és nagyobb, hosszúkás neszesszer), de én kicsit sokalltam az árukat (az ecsetkészlet majdnem 18000 Ft O-o).

Veronica pearlmatte púder.

Betty pearlmatte púder.

Ecsetkészlet.

Pont nem így néz ki a Cream Soda...

De a Prom Princess igen.

Lucky In Love pigment.

Betty paletta és szemceruzák.

Betty szájfények és rúzsok.

Veronica szájfények és szemceruza, meg egy Betty szemceruza.

Cream Soda és Prom Princess pirosítók.

Lucky In Love szárazon és nedvesen.


A MAC ügyes sminkesei készítettek egy Betty és egy Veronica sminket is. Betty, a cuki szomszédlány lágy színeket kapott, ő a természetesebb vonalat képviseli, míg Veronica egy erőteljes lila szemet és élénk ajkakat viselt. Ha a végeredményt nézzük, akkor Veronica áll közelebb hozzám, de érdekes módon akkor is jobban tetszenek a Betty színek.






Veronica majdnem kész :).

Betty is készül.


Készítettem fotókat a mineralize rúzsokról is, de már elfelejtettem melyik swatch, melyikhez tartozik, de mindegy is igazából, mert az összes nagyon szép. Krémesek és nagyon jól pigmentáltak, ráadásul tartósak is, alig tudtam magamról levakarni őket a lemosóval. Az áruk egy picit több, mint a normál rúzsoké, de egyszer belefér. Az alapozó legnagyobb meglepetésemre nagyon megtetszett, inkább krémes, mint folyékony és a hidratáló hatás ellenére is egy szép, félmatt finist ad. 



Ez volt a legszebb szín *-* tökre nem jegyeztem meg a nevét...

A fenti rúzs a második.



Mihelyst hazaérek Angliából írom a teszteket az általam választott termékekről (Betty Blush - Cream Soda, Betty Lipstick - Betty Bright, Betty Pigment - Lucky In Love). Mindegyik kollekció március elsején kerül ki majd az üzletekbe, ha szeretnétek valamit szerintem még aznap nézzetek be, mert elég kevés van belőlük sajnos. Pluszban pedig egy kép a szépséges unikornis pipőmről és hugika tusvonaláról.



9 megjegyzés:

  1. Hihi, az unikorniscsuka :) Itt a tavasz úgy érzem... :)

    VálaszTörlés
  2. Mindent imadok ebben a postban!

    VálaszTörlés
  3. Ahh tudom hogy megragadtam a lényeget, de unikorniscipőő... <3 Akartam venni clutchot tök olcsó volt, halasztgattam, mire mentem nem volt. :'( Tipikus.

    Barack pirosító kell, meg ez a párducos tusvonal. :O Már csináltam ilyet de csak itthon. :D Egyszer lehet bevállalom utcára. :)

    Angliáért meg de irigyellek (na nem zsüsztin miatt :D).

    VálaszTörlés
  4. Akkor még egyszer, leírom, mert a Blogger beszólt (szerinte kétszer kattintottam the f*ck :D )

    Szóval a cipellő OMG de jóóóó és a tusvonal is nagyon tetszik! :) A poszt pedig szuper, mindenről van kép, a leírás is nagyon jó! :) Jó szórakozást a koncerten! :)

    VálaszTörlés
  5. Annyira tetszik minden, de az első kép aláírásával tökéletesen egyetértek :DD
    A cipőd meg.. <3

    VálaszTörlés

  6. Reggel már olvastalak, csak annyira izgatott voltam a tegnap este miatt, a sok élmény miatt, h elfelejtettem kommentelni :D

    Örülök, hogy ott voltam, mindent megsimogathattam és a CIA-s gépre még mindig irigy vagyok :D

    VálaszTörlés
  7. látom a cipő nagy tetszést aratott :D és még kényelmes is egyébként :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem ez a csomagolás nem tetszik. Annyira gagyi, gusztustalan ránézésre. A termékekkel nincs bajom, de ez a képregényes külső... brrr!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.