Max Factor Clump Defy - teszt

Szerintem már ti is hallottatok a Max Factor legújabb csodaspiráljáról, a Clump Defy-ról, ami pár hete kapható is a drogériákban. A Clump Defy egy olyan új, innovatív technológiával készült, amely biztosítja, hogy akárhány rétegben is visszük fel a festéket a pilláinkra, azok nem fognak összetapadni és természetesen még extrán dúsak is lesznek. Én vevő vagyok minden szempillaspirálra, így lelkesen bele is vetettem magam a tesztelésbe.




Kezdjük a csomagolásnál, ami a már megszokott False Lash Effect duci tubus, ezúttal szép lilában, ezüst feliratokkal és mintákkal. Nekem különösebb bajom nincsen igazából vele, de két dolgot megemlítenék. Egy: miért nincsen lefóliázva? Szerintem ez nagyon-nagyon fontos lenne, hiszen, mint tudjuk itthon kb mindenki szépen kibontogatja, megnézi, visszateszi és én nem szeretnék ezekkel a gondolatokkal spirált venni (plusz 4000 Ft-ért el is várja ezt az ember lánya). Kettő: ennyi pénzért egy kicsit elegánsabb csomagolást várnék, bár mondom, amúgy nincsen bajom vele, csak nekem ez a lila duciság kicsit olcsónak tűnik. 



Persze kit is érdekel a külső, ha a belső csodákat rejteget :D. A Clump Defy titka és sikere az enyhén meggörbített, szilikonszálas keféjének köszönhető, aminek pont megfelelő a mérete ráadásul. Nagyon könnyű, szinte élvezetes használni, hiszen a banán formának köszönhetően szépen 'rásimul' a pillákra, a tövekhez egészen közelről kezdve hordhatjuk fel a festéket és az aprócska szálakat is könnyedén eléri. Mindezt úgy, hogy nem leszek könyékig festékes, ami nálam maga a csoda. Általában nem rajongok a szilikonkefékért, de ezt rögtön a szívembe zártam, nagyon jó vele dolgozni.



És akkor jöjjön a lényeg, az eredmény! Készítettem fotót egy rétegről, kettőről és azt hiszem az utolsón már kb 10 rétegben lehet, nem számoltam a végére. Kicsit túlzásba is estem, azt hiszem... Egy rétegben szép, természetes, kicsit dúsabb a hatás, mint natúran és tényleg nem tapadnak össze a pillák. Két rétegben már látványosabb a változás, de még mindig nem tapadnak a pillák. Rengeteg sok rétegben, már azért nagyon durvák a pillák és mivel nekem eleve sűrűbben helyezkednek el, ezért a tövénél elkezdtek összetapadni a rengeteg festéknek köszönhetően. De igazság szerint, nekem ez tetszik a legjobban, mert én imádom, ha ilyen brutálisan természetellenesek a pilláim, de ez persze az én hóbortom. Szerencsére a tartóssággal nem volt gond, az egész napot kibírta maszatolás és potyogás nélkül. Lemosni is elég könnyű volt, az én lemosóm levitte maradéktalanul a rengeteg réteget is. Az ára 3999 Ft és én már minden drogáriában láttam (volt, ahol már nem, mer elkapkodták, mondjuk nem csodálom :D).

Durván pillagöndörítőzve :D

Egy rétegben (a göndörítő hatása el is múlt szépen... nem hagyják magukat a pilláim csak úgy göndörítgetni)

Két rétegben.

Nagyon-nagyon sok rétegben...


Unikornismérő: engem meggyőzött! A Clump Defy egy nagyon-nagyon jó szempillaspirál, könnyű kezelni, nem tapadnak össze tőle a pillák és a hatása is remek. Most eltekintek a csomagolástól és adok neki öt cuki unikornist, mert szerintem megérdemli (de a fóliázáson tessenek szépen elgondolkozni...).



És akkor jöjjön egy rendhagyó 'teszt' is! Szerettem volna megmutatni sminkekkel prezentálva is, hogy mit tud a Clump Defy. Adott az alábbi szituáció: hosszú munkanap, csak natúr sminket szeretnénk feltenni reggel, de este rögtön meló után hivatalosak vagyunk egy kis party-ra. Nincs idő túl sokat variálni magunkon, de szeretnénk egy látványosabb makeup-ot. A natúr verziót három (+1) termékkel 'egészítettem' ki, hogy alkalmivá váljon. 





A kicsit fényes nude-barna szemfestéshez egy matt feketét adtam hozzá, füstössé satírozva, így annyira nem drámai a hatás és felvittem még két réteg Clump Defy-t a pilláimra (eredetileg csak egy volt).  Az arcomra került pluszban egy highlighter, az ajkaimat pedig pirosra festettem a barackos nude helyett. Mindez maximum 5 perc lehetett és mégis mekkora a változás.

U.I.: az ajkaimon az Essence Stay Matt Lip Cream-ek vannak, tudom hogy sokan szerettétek volna látni őket élesben is, ezért azokat használtam.




12 megjegyzés:

  1. E73 biorcapolas.blogspot2013. február 17. 21:12

    Szimpatikusnak tűnik ez a szempillaspirál, úgy érzem a látottak alapján, egy lehetőséget kap tőlem is, megveszem :)
    A világos rúzzsal készült kép nagyon jó lett!!! :) És mennyire jól áll a hajszíned, eddig ez tetszik a legjobban :)
    Kisit nyálas megjegyzés lett, de ha valami tetszik azt is meg kell jegyezni :D

    VálaszTörlés
  2. Egyre szimpibb, de azért az ára részemről kissé húzós :(

    A Lip cream-ek meg... Eddig csak filóztam rajtuk, de most már idővel be akarom szerezni őket :D (pont ezt a kettőt néztem még a promó képeken :P)

    VálaszTörlés
  3. "de ez persze az én hóborom" - :DD
    egyébként jónak tűnik ez a spirál, lehet beruházok rá, és a Stay Matt-ek is elég szépek élesben :3

    VálaszTörlés
  4. XD jajjjj, kijavítottam :D

    VálaszTörlés
  5. szerintem ismerem már magam és jön majd velem a másik kettő is még a lip cream-ekből :D

    VálaszTörlés
  6. jajj, de hogy az és köszönöm :D szerintem próbáld ki, megéri, tényleg szuper

    VálaszTörlés
  7. Alig várom már h a glamour 50%-os kuponjával megvegyem ;))))

    VálaszTörlés
  8. Most már biztos, hogy holnap (vagy holnapután) jönnek haza a lipcreamek :)

    VálaszTörlés
  9. Nem akarok senkit felizgatni de nagyot nevettem mikor megláttam a keféjét, mert pont ma vettem meg a Lovely Curling Pump Up szempillaspirálját kemény 500 forintért és egy az egyben ugyan ez a feje. :DD

    VálaszTörlés
  10. nagyon jó :) és ilyen szép telt ajkaid vannak :O

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.