TESZT | Bourjois Rouge Edition Velvet - Peach Club

El sem hiszem, hogy ez a darab a harmadik Bourjois termékem evör...! Valahogy nem igazán fordítottam különösebb figyelmet soha a francia márkára, kicsit túlárazottnak tartottam az árakat, ahhoz képest, hogy ugye elméletileg drogériás kategóriába esik. Pedig nagyon sokan szeretitek őket, mindig jókat olvasok róluk, de mégsem csábultam el. Azonban van néhány előnye annak, hogy blogger vagyok, miért is tagadnám :). Például kapok tesztelésre csudajó dolgokat, amiket eddig nem próbáltam, de ezentúl bátrabban fogok velük kísérletezni.




A Rouge Velvet Edition-t már Angliában is elég sokat nézegettem a polcokon, de aztán mégsem vettem belőle, mert gondoltam úgyis olyan sok élénk színem van, meg mostanában inkább a natúrabb árnyalatokat részesítem előnyben. Aztán voltam olyan szerencsés, hogy de mégis ki tudtam próbálni az egyiket. A csomagolás szép, egyszerű, a kupak színében megegyezik a folyékony rúzs színével, a tubus átlátszó. Az applikátor pont jó méretű és bőven elég anyagot vesz fel. 



A textúra nagyon krémes, egyáltalán nem folyékony és nagyon könnyű eloszlatni az ajkakon. Kevés kell belőle, mert a kevés is tökéletesen fed, egy rétegben (plusz ha sokat viszünk fel pöppet ragadhat). Száradás előtt picit fényes, de végül matt lesz a finise. A tartóssága fantasztikus, evést-ivást is kibír és egyenletesen kopik meg, nem lesz csúnya. Az ajkakat nem szárítja, konkrétan olyan, mintha semmi nem is lenne rajtunk, simán meg lehet feledkezni róla.




Az árnyalatom neve Peach Club, ami kissé megtévesztő lehet, mert barackosnak kéne lennie, de nem az. Inkább egy erőteljes pirosas korall, natúr vagy enyhén hideg alaptónussal. Nagyon szépen mutat a szájon, a swatch ugyan erősnek tűnhet, de valahogy felkenve mégsem olyan durva és feltűnő. Tökéletes hétköznapra és alkalmakra is. Az egyedüli negatívumot amit írni tudok róla, az az, hogy ha túl sokat használunk belőle, akkor picit ragadni fog. Ennyi. Nagyszerű kis termék, csodás színekben, fantasztikus textúrával és finissel.



Bourjois Rouge Edition Velvet - Peach Club
Elérhetőség: Douglas, Marionnaud
Ár: 3800 Ft
Mennyiség: 6,7 ml

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik. Gondolkozom, hogy veszek egyet viszont a színválasztéktól nem vagyok elájulva. Lehetnének sokkal natúrabb színek is a kollekcióban.

    VálaszTörlés
  2. Ja, és egyébként a Müllerben is kapható és múltéhen pont akciós volt (lehet, hogy még mindig az...) Érdemes ott is lecsekkolni...

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem valami csodás barackos árnyalatot látok majd, erre tessék :D jól hangzik, csak ez az árnyalat hidegen hagy :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.