TESZT | Vanita Kaviáros Krémszappan

Már áradoztam pár posztban a Vanita szappanokról és van egy rossz hírem: ez most sem lesz másképp. Mert ezekre a termékekre nem lehet rosszat mondani. Elég, ha csak azt vesszük, hogy engem, a megrögzött tusfürdő pártit teljesen átterítettek a szappan használatra. A márka kínálata már eddig is elég széles volt, de az elmúlt hetekben két újdonsággal is kibővült (kakaóvajas és kaviáros). Ezek közül teszteltem le a kaviáros szappant.




A csomagolás nagyon igényes és szép, fekete papírdoboz arany feliratokkal, kis ablakocskával, minden információval. Nekem személy szerint nagyon tetszik, hogy nem csak celofánnal vagy papírral van becsomagolva, így egyértelműen prémium hatást kelt és kiemelkedik a többi hasonló termék közül.



Maga a szappan szürkés-feketés színű (aktív szénpor és fekete kaviár van benne) és citromfű illatú, amit én alapjárton nem kedvelek, de ez most kifejezetten kellemes, illik a kaviáros témához és a nyárhoz is. Kevés vízzel is jól habzik, bár ne ilyen nagy, tusfürdő szerű habot képzeljünk el, ez sokkal inkább krémes és tömör, már ha szappanhabra lehet ilyet mondani. Használata után a bőr puha tapintású, nem húzódik és nem érződik száraznak. Imádom és kész. Ha elfogy (vagy ha türelmetlen leszek), akkor jöhet a kakaóvajas, meg a sheás, meg az argánolajos, meg a kávés-fahéjas. Csak ajánlani tudom őket, tényleg szuperek, ráadásul, ha nem tudjátok eldönteni, hogy melyiket szeretnétek, akkor lehet rendelni a webshop-ból egy 5 darabos meglepi miniszappan csomagot :).




Vanita Kaviáros Krémszappan

Elérhetőség: Vanita webshop, Rossmann, Marionnaud, Douglas
Ár: 1490 Ft
Mennyiség: kb 90 g

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.