Újdonság | The Body Shop Honey Bronze 20145 & Drops Of Youth

Bár a zöld teás termékcsaládot nálam már idén nem fogja tudni felülmúlni a TBS, de azért úgy látom, hogy a további újdonságok is kellőképpen izgalmasak lesznek. A Drops Of Youth vonal két taggal bővült az elmúlt hetekben és igazán figyelemreméltóak: a feszesítő éjszakai arcmaszknak egészen különleges a textúrája, ma megtapogattam és furán gumiszerű (olyan, mint a memóriaszivacs), soha nem láttam még ilyesmit. A fő hatóanyaga a havasi gyopár és intenzíven hidratálja, megújítja a bőrt, valamint egy védőréteget is képez rajta, plusz anti aging hatása is van. A Wonderblur pedig egy primer-korrektor, ami kisimítja, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, finomítja a pórusokat és kis vonalakat és tökéletes alapot biztosít a sminkünknek. Az áruk 8590 Ft illetve 6590 Ft és már megtalálhatjátok őket a  webshopban (KATT) és az üzletekben!






Április közepe-vége felé érkezik a másik újdonság, a Honey Bronze 2015 kollekció. Imádom a mézes témát és imádom ezeket szuper termékeket is, különösen a highlighter dombocskákat, amiknek biztosan nem fogok tudni ellenállni, már csak a színek és textúra miatt sem. Három árnyalatban lesz kapható: egy bézs-pezsgő, egy rózsaszínesebb és egy bronzosabb. Teljesen új még a színezett bronzosító zselé arcra (természetes szín és matt finis), illetve a színezett láb-spray, ami bronzistennővé változtat bárkit egy pillanat alatt. 








Ti mit gondoltok az újdonságokról? Melyiket próbálnátok ki???

2 megjegyzés:

  1. A bronzosito labsprayt kiprobalnam. Szeretnek valami jo onbarnito termeket mint az amerikai beauty guruk a youtubon ami nem csikos maszatos stb..

    VálaszTörlés
  2. annak, aki szeret ilyesmiket használni nehéz a dolga nálunk, itthon valahogy nincsenek divatban az önbarnítók... De külföldi webshopokból lehet szuper termékeket rendelni, szerintem érdemes lenne ott körülnézned :) (beautybay, feelunique stb)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.