Holiday 2015 | Pupa Stay Gold! tesztek

Már egy jó ideje áradozok a Pupa legújabb kollekciójáról, a Stay Gold!-ról (poszt ITT), ami olyannyira szépségesre sikeredett, hogy nálam simán benne van az idei top3-ban (azért a Guerlain-t nehéz überelni...). A termékek mind külsőleg, mind belsőleg tökéletesen karácsonyiak (és szilveszteriek), elegánsak, minden aranyban pompázik, extra fényes és extra csillámos, nem csoda hát, hogy nagyon gyorsan igencsak népszerűek lettek és én azon sem lepődnék meg, ha hamar elfogynának a legszebb darabok. Ezért gyorsan megírtam nektek a teszteket az általam kipróbált darabokról ;).





Stay Gold! Eyeshadow Palette



Tudom, tudom, hogy mindenkinek az arany highlighter lett a kedvence, azonban az én szívemet  - miután kipróbáltam - a szemhéjpúder paletta rabolta el. Mind a négy benne található szín káprázatos, (fehérarany, arany, réz, padlizsán) a pigmentáltságuktól leesett az állam, a fényük elvakított és ó, az a réz... A formula is csillagos ötös, a legkisebb mértékben sem porol, a swatchokat alap nélkül húztam, szóval nincs is mit írnom többet szerintem, mert a képek önmagukért beszélnek. Plusz ott van a csinos kis, arany-fekete csomagolás is. (Stay Gold! Eyeshadow Palette - Classic Allure, 4290 Ft)






Stay Gold! I'm Matt Lip Fluid



A Pupa matt folyékony rúzsait már egy ideje használom és szeretem, de rajongani még csak most kezdtem el értük, a Pure Skin árnyalatnak köszönhetően (ami egy az egyben Kat Von D Lolita 2). Egyszerűen annyira belezúgtam ebbe a bordós-barnás-hússzínű leírhatatlan nude-ba, hogy legszívesebben nem használnék semmi mást. Na persze a Charming Burgundy bordó sem éppen csúnya. A formula fantasztikus, gyorsan szárad, nagyon pigmentált és nagyon-nagyon tartós (a pogácsán nem maradt ott a nyoma és nem is kopott le evés után :). Ha még nem próbáltátok ki az I'm Matt Lip Fluid-okat, akkor épp itt van az ideje! (Stay Gold! I'm Matt Lip Fluid - Pure Skin és Charming Burgundy, 3290 Ft)



Stay Gold! Highlighter



És akkor elérkeztünk a mindenki kedvence arany highlighter-hez is, ami mindenki kedvence, csak az enyém nem :D. A külseje gyönyörű (ugyanolyan arany-fekete kompaktban van, mint a paletta) és maga a púder 'kialakítása' is nagyon különleges a fura csíkozott mintával. A pigmentáció és a formula itt is kifogástalan, nulla porzás, kellemes, szinte krémes textúra és az a szín! Folyékony arany, ragyogás... Csak szerintem az orcákon eloszlatva már nincsen meg az a hatás, mint a swatch-on (érdemes inkább ujjal felvinni). Persze szép azért így is, de én inkább a szemhéjpúder palettát javaslom helyette.  (Stay Gold! Highlighter - Shimmering Gold, 4290 Ft)






Stay Gold! Diamond Eyeshadow



Sajnos a már felsorolt sztártermékek mellett kevesebb figyelmet kapnak a többiek, pedig a gyémántos mono szemhéjpúderekre is érdemes egy pillantást vetni, ha a Pupa-nál járunk, ugyanis, nem a megszokott formulájúak, kicsit különlegesebbek most a megszokottnál. A Golden Light nevezetű arany például teljesen olyan, mint a highlighter (szóval, ha esetleg ez utóbbi elfogyott volna, akkor van máris egy dupe ;) és az ezüst csillámos Black Refined is csodálatos darab. Mind a kettő nagyon pigmentált, nem porzanak és a képen alap nélkül szerepelnek (ugye mennyire wow?), szóval kár kihagyni őket, ráadásul ott van még a halvány rózsaszínes Pure Skin és a padlizsán Charming Burgundy is. (Stay Gold! Diamond Eyeshadow - 3290 Ft)






Stay Gold! Multiplay



A szemceruzákkal mindig hadilábon állok, de amikor ilyen csillámosak és fényesek, akkor kilóra meg vagyok véve. A Multiplay ceruzákat mindenképpen ajánlom lecsekkolásra, mert nagyon krémesek, könnyen satírozhatóak és annyira tartósak, hogy nem tudtam őket levakarni a kezemről... A két általam tesztelt árnyalat a Black Refined (fekete alapban ezüst csillámok) és a Golden Light (arany, obvs :), az elsővel nagyon szépen lehet füstösíteni (van a végükön kis szivacs is), igazán különleges hatása lesz a csillámok miatt, míg az utóbbi tökéletes a szemzugba, ha egy kis extra ragyogásra vágyunk. (Stay Gold! Multiplay - 2290 Ft)


Nektek melyik Stay Gold! darab tetszik a legjobban???

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek :) Én highlighterből a mac oh darlingot vettem meg a karácsonyi kollekcióból. Szerintem képek alapján az oh darling világosabb. Szerinted ez a pupa lehet dupeja a mac sötétebbik shaft of gold színének (nagyon tetszik a shaf of gold is) ? Mert ha igen akkor lehet hogy beruháznék a pupára, mert mégegszer 9000,- Ft-ot nem szívesen adnék ki a mac shaft of goldra.

    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a shaft of gold jóval rezesebb, narancsosabb arany, mint ez, a Pupa inkább az oh darling-hoz hasonlít :) de a formula amúgy ugyanaz, van itthon pár extra dimension skinfinish-em és rettentően hasonlítanak :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.