Pár új kedvenc rúzs a Park Avenue-tól

Kicsit régebben már írtam nektek a Park Avenue-ról (ITT teszteltem pár szemhéjpúderüket), ami egy viszonylag új márka itthon, de szerintem nagyon hamar népszerű és közismert lesz, ugyanis nagyon szuper kis termékeik vannak. Ez alkalommal három csodaszép rúzst mutatok meg nektek a kínálatból, amelyek közül kettő tökéletesen ősz-tél kompatibilis. (A Park Avenue termékeket webshopon keresztül lehet megrendelni ITT.)



A rúzsok csomagolása egyszerű és professzionális, sima fekete tubus, fehér feliratokkal, átlátszó tetővel (plusz pont, mert így látom, hogy melyik színt veszem ki a tartóból), a színkódok pedig az alján találhatóak. Mindkét formula (van egy sima és van egy hidratáló)  nagyon kellemes, krémes, enyhén hidratáló hatású, mégis - a sötétebb színek esetében főleg - brutálisan pigmentált, már egy rétegben is. A finisük típustól függően változó, a normál rúzsok inkább szatén-félmattok, míg a hidratálóak krémesebbek, fényesebbek. És akkor lássuk a lényeget, a csodás színeket!


  • A 07-es (Moisturizing) egy mattabb finisű, nagyon különleges bordós-bogyós-barnás-rozsdás árnyalat, annyira tökéletes erre az évszakra, hogy ettől tökéletesebb nem is lehetne. Fantasztikusan pigmentált és elég tartós is, bár az evést már nem bírja annyira.


  • A 11-es egy krémesebb finisű marsala árnyalat, az abszolút kedvencem a három közül. Nagyon lágy textúrájú, hidratál is, gyönyörűen mutat felkenve és ugyan kicsit erősnek tűnik, de valójában nem az, nyugodtan hordható akár hétköznap is. Must have :).


  • A 03-as (Moisturizing) egy félmatt finisű hercegnős, nagyon finom és lágy tündöklő pasztell barack árnyalat. Jó választás a hétköznapokra, minden évszakban, vagy ellensúlyozhatunk vele egy erős füstös sminket. Igazi mesés porcelánbabás hatást lehet vele elérni. Lehet, hogy mégis ez a kedvencem???


Nálam ötösre vizsgáztak a Park Avenue rúzsai, ajánlom figyelmetekbe őket :). A színválaszték egyébként eléggé széles, összesen 36 árnyalatból válogathatunk kedvünkre, ráadásul az áruk is eléggé barátságos (2190 Ft), ha azt nézzük, hogy milyen jó minőséget kapunk érte.

Park Avenue Lipstick
Elérhetőség: Park Avenue webshop
Ár: 2190 Ft

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.