Újdonság | Catrice tavaszi szortimentfrissítés - Fabulous Face & Lovely Lips

Mintha egyre korábban lennének ezek a szortimentfrissítések, nem? Vagy csak nekem tűnik túl korainak? Végül is minél hamarabb értesülünk a fincsi újdonságokról, annál jobb (és annál hamarabb elkezdhetünk gyűjteni :D). A Catrice jövőre is rengeteg klassz dologgal frissíti fel az állványokat, persze el is kell majd búcsúznunk pár kedvenctől, de róluk majd később. Első körben egyelőre csak a ténylegesen új arcra és szájra való termékeket mutatom meg nektek, aztán a hét folyamán jönnek a többiek is (rengeteg van, nem győzöm őket szerkeszteni :D)

Fabulous Face

Prime And Fine Beautifying Primer - enyhén ragyogó, E vitaminnal dúsított, fényvisszaverő gyöngyrészecskéket tartalmazó, simító és ragyogásfokozó hatású primer. Hmmm... Strobe Cream dupe???

Prime And Fine Anti-Shine Blur Stick - pórusfinomító és ráncfeltöltő/eltüntető hatású mattító primer. Színtelen, használható alapozás előtt és után is.

Allround Contouring Palette - négy matt és egy fényes színt tartalmazó krémes kontúrpaletta. Két kontúrszín és három highlight található benne. Szerintem amolyan rögtön elfogyó termék lesz.

HD Multitalent Powder&Make-Up - kettő az egyben púder és alapozó. Ecsettel felapplikálva púderként működik, míg szivaccsal használva alapozóként. Makulátlan, fotóbolt hatású bőrt ígér, ráadásul nagyon hosszantartó hatású. Négy árnyalatban lesz elérhető. Kíváncsivá tett.

High Glow Mineral Highlighting Powder - ásványi highlighter, már volt egy ilyen az egyik limitált kollekcióban. Zseniális, szerintem kötelező darab, gyönyörű és visszafogott a fénye.

Re-Touch Healthy Look Concealer - kifejezetten szemkörnyékre való, ápoló hatású korrektor, ami csökkenti a sötét karikákat és ráncokat. Ha-ha...

Blush Artist Shading Palette - három színből álló pirosító paletta, három kombinációban. Elég jónak tűnnek, szépek a színek is és a Catrice pirosítói nem rosszak, szóval érdemes lesz kipróbálni szerintem.

Multitalent Brush - mindenes arcecset szintetikus szálakból. Kontúrozáshoz, highlighthoz, pirosítóhoz, púderhez, alapozóhoz és korrektorhoz is jó. Na erre nagyon kíváncsi leszek....

Prime And Fine Anti-Shine Blur Stick & Beautifying Primer

Allround Contouring Palette

HD Multitalent Powder + Make Up

HD Multitalent Powder + Make Up - Light Beige, Natural Beige

HD Multitalent Powder + Make Up - Sand Beige, Warm Beige

High Glow Mineral Highlighting Powder

Re-Touch Healthy Look Concealer - Beige Rose

Blush Artist Shading Palette - CorAll I Need

Blush Artist Shading Palette - Rock'n'Rose

Blush Artist Shading Palette - BronzÉclat

Multitalent Brush




Lovely Lips

Luxury Lips Intensive Care Gloss - olajokkal (argán, kamélia, jojoba) dúsított extra ápoló és hidratáló hatású szájfények. Három színben és illatban: méz, papaya-vanília és rózsa. 

Supreme Fusion Lipcolour + Care - ragyogó, erőteljes színű és ápoló hatású rúzsok. Fényes. krémes formula, amely kisimítja az ajkakat. Nyolc árnyalatban lesz kapható. 

Luxury Lips Intensive Care Gloss

Supreme Fusion Lipcolour + Care - ReNUDE Your Lips, EveryBARE And Nowhere, Robin Rosewood, Tie The Apri-Knot, Bubble Plum, PINK'corporated, Remarry Barry, The Final ShowBROWN


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.