Teszt | Avon Perfectly Matte Lipstick - Red Supreme, Adoring Love & Peach Flatters

6:58 de.
Nem vagyok szerintem egyedül azzal a véleménnyel, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a matt rúzsok egyszerűen szebben mutatnak az ajkakon. Jó, persze a krémes-fényesek is klasszak, de ha választani kéne egy matt piros és egy fényes piros között, akkor tuibiztos vagyok benne, hogy a nők 90%-a a mattra voksolna. Elegánsabb, nőiesebb, divatosabb, kifinomultabb. Én is természetesen rajongok matt rúzsokért, direkt átnéztem a kis (nagy) gyűjteményemet és bizony sokkal több van belőlük, mint a fényesekből, ráadásul egyre csak gyarapodik a számuk. Most éppen három vadiúj matt Avon rúzzsal lettek többen...



Nagyon kíváncsian vártam a kis csomagomat, hiszen eddig jó tapasztalataim voltak ugyan az Avon rúzsaival, de a matt egy nagyon szeszélyes formula és kevesen tudnak igazán jó, ráadásul nemszárító hatású matt ajakkencéket csinálni. A Perfectly Matte Lipstick (nálunk csak simán matt hatású ajakrúzs) 15 árnyalatban kapható, vegyesen élénkek és visszafogottak, bár talán az előbbiek vannak többségben. A csomagolásuk elegáns és egyszerű, a tok fekete gumis hatású műanyagból van, ezzel is ugye jelezvén, hogy ez bizony egy bársonyos matt rúzs. Alul a színek nevei kaptak helyet, míg fölül kis ablakocskák vannak. Picit könnyűek, de strapabírónak tűnnek, már megutaztattam őket párszor és jól bírták a kiképzést.



A formula wow... Nagyon-nagyon klassz, rettentően krémes, puha, könnyen kezelhető, mégis egy rétegben is tökéletesen fed és gyönyörű bársonyos matt finise van természetesen. Fantasztikusan mutat az ajkakon, nem szárítanak egyáltalán, kellemes viselet volt mind a három. Nyilván a szuper formulának van sajnos hátulütője is, ez pedig a tartósság. A kopás az rendben van, egyenletes, az evés nem bírja, nyomot hagy mindenen, de fent marad azért jó pár órán keresztül ennek ellenére is. Viszont a piros szín 'kicsúszkált' vagy 'kifolyt' - nem is tudom melyik a legjobb kifejezés - a kontúrvonalból... nem látványosan, de azért észrevehetően. A másik két szín érdekes módon nem csinálta ezt, de úgy tűnik, hogy a piroskákkal vigyázni kell.

A 15 árnyalatból én az alábbiakat teszteltem:


  • Red Supreme - igazi élénk hideg tónusú piros, gyönyörű széééép
  • Adoring Love - tompa középtónusú pink
  • Peach Flatters - narancsos-korallos barack, ő is nagyon szépséges




Összességében ár/érték arányban totálisan megéri pár darabot kipróbálni az Avon matt rúzsai közül. Szuper formula, szép körítés, gyönyörű színek, barátságos ár, egy kis hibával :). Szerintem sokak kedvence lesz a Perfectly Matte Lipstick! (ITT tudjátok őket lecsekkolni)

Avon Perfectly Matte Lipstick
Elérhetőség: Avon webshop
Ár: 979 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.