Teszt | IsaDora újdonságok

Kezdem egy kis off dumával :) Tudom, hogy mostanában hanyagoltam a blogot, rengeteg mindenről nem írtam nektek, nincs annyi újdonságok poszt, sminkesről nem is beszélve... Az az igazság, hogy alkotói válságban vagyok, de nagyon. Szó sincsen arról, hogy abba akarom hagyni, még midig imádom a sminkeket, a blogot és az egész körítést, csak egyszerűen besokalltam és azt veszem észre, hogy leülök a szépséges rózsaszín laptopom elé és egy órát bambulom a blogger felületét, de egy rohadt szót nem tudok leírni. Az tény, hogy hétköznaponként az edzések miatt nincsen annyi időm és energiám a bloggal foglalkozni, mint szeretném, de valahogy a hétvégéken sem tudom magam rávenni a képszerkesztésre és az írásra. Persze igyekszem magam összeszedni, de ettől függetlenül a megértéseteket is szeretném kérni a posztok ritkulása miatt. Ígérem, hogy belátható időn belül összeszedem magam, addig pedig várom az ötleteket, hogy miről olvasnátok szívesen, hátha az picit fellendíti az agyműködésemet :)



És akkor térjünk is rá a lényegre, az IsaDora tavaszi újdonságaira, ami lényegesen izgalmasabb, mint a sirámaim :D. A svéd márkának egy ideje már bérelt helyem van a szívemben, rövid idő alatt nagyon megszerettem a termékeiket, olyannyira, hogy pl az Eye Sculptor Bar szemhéjpúder palettát minden egyes nap használom (nem viccelek, imádom), de a highlighter trió is hetente többször a kezembe akad. Az új termékek közül is avattam kedvenceket természetesen, lássuk is őket!

Eye Sculptor Bar Highlight & Contour - Smoky Sculpt

Ahogy azt már említettem a Nude Sculpt verziót imádom (tesztet ITT olvashattok róla), így várható volt, hogy ezért is rajongani fogok. Minőség, formula, textúra, pigmentáció ugyanaz, hibátlan és csodás, olyan könnyen satírozható minden szín, hogy szinte magától elkészül vele a sminkem :). A kompaktban 5 szín kapott helyett - négy matt és egy fényes -, ezúttal mindegyik füstös, szürkés és hideg tónusú. Bevallom a feketétől egyébként tartottam egy kicsit, hiszen találkoztam már kemény textúrájú, alig pigmentált darabokkal sajnos, de szerencsére ez majdnem tökéletes. Azért csak majdnem, mert egy picit porol (és átmászik a világos színbe), de kit érdekel, ha egyébként fantasztikus az egész kis paletta úgy, ahogy van. Sajnos a Douglas parfümériákban még nem találkoztam vele, remélem hamarosan kapható lesz (vagy csak bamba vagyok...).






Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF30

A szívem szakad meg, hogy nem tudtam rendesen kipróbálni ezt a stick alapozót a színe miatt... :(. Picikét sötét, ami rossz nekem, de nagyon jó anyának. A Stick 'n Brush alapozó egy nagyon praktikus, utazáshoz több, mint ideális kis darab, ugyanis nagyon könnyű használni a kialakításának köszönhetően (én egész jól elszórakoztam a csíkok rajzolgatásával, sokkal gyorsabban lehet vele dolgozni, mint egy folyékony alapozóval), plusz egy kis buffer ecset (alapozáshoz szerintem kicsi, de nem vészesen, viszont javításhoz, korrektorozáshoz ideális) is van a csomagolásában elrejtve, így napközben is előkaphatjuk egy kis sminkigazításra.



A formula nagyon kellemes, krémes, könnyen eldolgozható, a pórusokba és az apró ráncokba nem ül bele, bársonyos mattra szárad le és alacsony-közepes fedése van (a pirossággal el tud bánni és nagyon szépen kiegyenlíti a bőrszínt, de a bőrhibákhoz, pattikhoz rétegezni kell). Sajnos a tartósságáról nem tudok nyilatkozni, de a formula alapján 6-8 órára tippelek. Külön piros pont az SPF30-as fényvédelemért és az illatanyagmentességért. Összesen négy árnyalatban kapható, ez sajnos kicsit kevés, nem is vagyok biztos benne a képek alapján, hogy pl az én bőrömre való nagyon világos szín van-e (ezt meg kell néznem legközelebb a Douglas-ban). Ettől függetlenül nem rossz termék, már amennyire meg tudtam állapítani, szerintem a fényvédelem és praktikussága miatt tényleg ideális lehet egy nyaralás alkalmával pl. (na persze nem tengerpartra kifekszek és el sem mozdulok onnan egy hétig nyaralásra, hanem amolyan aktív, városnézős, sétálós nyaralásra :)), de biztosan szeretni fogják azok is, akik nem szeretnek folyékony alapozóval pepecselni.




Perfect Coverstick (4490 Ft)

Sajnos ezzel a kis stick korrektorral is úgy jártam, mint az alapozóval, egyszerűen sötétebb, mint a bőröm, így csak nagyon trükkösen tudtam használni (alapozó alá). Pedig nagyon praktikusnak tartom és szeretem a stick kiszerelést, mert egyrészt könnyű őket odapöttyözni ahová kellenek, másrészt általában ezek magasabb fedésűek is, én pedig ennek vagyok a híve, ha már korrektorról van szó. A Perfect Coverstick-nek is szuper a pigmentációja, elfedi a csúnya pattikat és a pigmentfoltokat is, ráadásul krémes, könnyen eldolgozható, tartós és nem lesz maszk hatású a bőrön. Plusz a táskába is be lehet dobni, ezzel gyerekjáték a javítgatás napközben. Természetesen ő is illatanyagmentes és három árnyalatban kapható.




Matt Fixing Powder - Sheer Nude

Nagyon jókor érkezett hozzám tesztelésre ez a mattító fixáló púder ugyanis, iszonyatosan rakoncátlan a bőröm és elkezdett zsírosodni, plusz a Rimmel agyonajnározott mattító púderének erősebb illata van, mint a Chloé parfümömnek, ami több, mint kiábrándító számomra... Szóval most az egyszer tökéletes alany vagyok egy ilyen termék kipróbálásához :). A leírás szerint a Matt Fixing Powder nem csak mattít és fixál, de finomítja és optikailag javítja is a bőrt, valamint a hialuronsav tartalmának köszönhetően hidratálja is azt.




A púdert kétféleképpen is kipróbáltam, egyszer nagy pufi ecsettel, aztán BeautyBlender-rel is. Pufi ecsettel 'láthatatlanabb' és kevésbé észrevehető a bőrön, nekem így egy picit csalódást okozott, mert nem volt túl hatásos, viszonylag hamar átfényesedtem sminkelés után. A nedves blenderrel viszont tökéletesen bevált, sokkal tartósabb a mattító hatás és a bársonyos érzet, ráadásul így így a bőrfinomító effekt is látványosabb vagyis szépen 'kitölti'/'elcsalja' a pórusokat, nem ül meg sem bennük, sem a finom ráncokban (egy van, szóval ott le tudom csekkolni). Az viszont, hogy hidratál-e, nos egy jó kérdés, mindenesetre szárítani, nem szárít, szerintem ez is bőven elég. Négy árnyalat létezik belőle, ebből az egyik transzparens. Szuper darab, nálam most ez is alaptermék lett :).




Caring Cleansing Oil

Hogy mennyire zseniális ötlet volt pumpás szórófejjel ellátni ezt a sminklemosó olajat! Sokkal könnyebb kezelni, mint a hülye kiöntögetőseket, meg a sima pumpásakat, amik folynak mindenfelé, csak a vattapamacsra nem. Ami azért egy olaj esetében nem túl optimális. A szuper csomagolás persze mit sem ér, ha a tartalom nem jó, de nyilván jó és tökéletesen teljesít. Elméletileg arcra. szemre és szájra is lehet használni, én az arcomat kihagynám ebből az olajos buliból jelen állapotában, de a többire mehet.



Nagyon szépen lehozza minimális dörzsivel a milliónyi réteg szempillaspirált is, a folyékony matt rúzsokat is, sőt a vízálló szemöldök zselével is könnyedén megbirkózik. Illatanyag nincsen benne, viszont van benne napraforgó olaj (puhít és hidratál), borágó olaj (nyugtatja a bőrt és omega 6 zsírsavban gazdag), búzacsíra olaj (anti oxidáns hatású) és E-vitamin. Nem mondom, hogy kötelező, de aki szereti az ilyen jellegű lemosókat, az szerintem tegyen egy próbát vele :).

Az IsaDora marad továbbra is a szívem csücske, hiszen ismét két kedvencet avattam az új termékek közül, sőt azóta vettem is magamnak még egy kedvencet a kínálatukból, szóval csak ajánlani tudom nektek a svéd márkát. Ne felejtsétek el, hogy (sajnos) csak a Douglas parfümériákban illetve webshopban elérhetőek :).

1 megjegyzés:

  1. A paletta is tetszik, de az olaj dobogtatta meg igazán a szívem!
    Ha lesz időd sminkeket fotózni, írhatnál "lépésről lépésre" posztokat, mint régebben. Sokat lehet tanulni belőlük! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.