Újdonság | Maybelline ősz

Mondtam már, hogy beauty szempontból az ősz és a tél a kedvenc időszakom (mondjuk egyébként is :D)? Ugyanis szerintem ilyenkor kerülnek ki a legizgalmasabb és legszebb újdonságok az üzletek polcaira, ilyenkor veszik elő a márkák a legszebb színeket, a legvagányabb és legragyogóbb árnyalatokat és a legkülönlegesebb csomagolásokat is. Minden lilában, bordóban, aranyban, rézben és drágakőszínekben pompázik, kész mennyország ez a beauty mániásoknak! Ráadásul már mi sem vagyunk itthon annyira lemaradva, olyannyira nem, hogy pl a Maybelline újdonságai közül van pár termék, amik ez európai piacon debütálnak, így hamarosan nálunk is kaphatóak lesznek. Az egyik ilyen a mesés The Burgundy Bar paletta (3999 Ft), ami már most mindenki kedvence (pár nap és hozom a tesztet róla!), ami nem csoda, hiszen gyönyörű színeket válogatott bele a márka, amik tökéletesek az őszi és téli időszakra.



A másik nagyon izgalmas és itthon majdnem egyedülálló újdonság a TattooBrow (2 árnyalat), ami akár 3 napra is megszínezi a szemöldököt. Mellé érkezik a BrowPrecise Micro Pencil extra vékony és precíz szemöldökceruza (3 árnyalat, 1999 Ft), amikből szintén nem túl nagy még itthon a kínálat és már előre tudom, hogy a kedvencem lesz (szemöldökfronton nálam a Maybelline verhetetlen).




Természetesen nem maradhatunk új folyékony rúzs nélkül sem, a SuperStay Matte Ink-ről (4 árnyalat, 2299 Ft, csak a Rossmann üzletekben) már most ódákat zengenek a külföldi bloggerek, remélem tényleg annyira jó, mint amilyennek tartják. A márka ígérete szerint 16 órán keresztül is bírja, nagyon intenzívek a színek és szuper az applikátor is.



A basic smink kínálat is bővül, méghozzá három termékkel is: a MasterPrime primerek négy változatban lesznek kaphatóak (2499 Ft, csak a Rossmann üzletekben), hogy minden bőrtípus megtalálja a neki valót, a SuperStay 24H alapozó és púder (2799 Ft) pedig egész napra gyönyörű és makulátlan megjelenést biztosít.





Ti melyik újdonságot próbálnátok ki a legszívesebben???

10 megjegyzés:

  1. A paletta és folyékony rúzsok a kedvenceim. Már várom a tesztet a palettáról. :-)

    VálaszTörlés
  2. Uhh, akkor ez a három napos szemöldökszínező izé nálunk is kapható lesz?

    VálaszTörlés
  3. A paletta színei nagyon tetszenek, de pont mostanában vettem meg a The Nudes palettát :/ :D

    VálaszTörlés
  4. Várom én is a paletta tesztjét, nagyon jó színek vannak benne ahogy nézem. (-:

    VálaszTörlés
  5. A paletta már fel is került a kívánságlistámra. :)
    A matt folyékony rúzsokból is biztosan veszek majd és a szemöldök ceruza is esélyes, mert a másik szemöldökceruzájukat is nagyon szeretem. Ha jól emlékszem te is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádom :D ahogy ezt is ;) szemöldökre való termékekben nagyon ott van a maybelline :)

      Törlés
  6. Yessssssssss, a matte ink-ek bejönnek hozzánk! Hónapok óta csorog rájuk a nyálam :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is rájuk vagyok kattanva, amióta pár youtube videóban láttam, csak sajnos pont olyan szín nem jön be ami nekem való lenne :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.